DESPRE NOI

Misiune, Viziune și Valori

 

Selectsoft dezvoltă și comercializează aplicații software de gestiune pentru societățile din România care activează în diferite industrii și se bazează pe automatizarea fluxurilor de lucru și a proceselor interne de business, precum Retail & eCommerce, Horeca, Service și Producție, dar și alte industrii adiacente. Dezvoltate local de către o echipă dedicată de programatori români, sistemele de gestiune au început să se contureze încă din anul 2005, iar Selectsoft a crescut împreună cu primii clienți care au crezut în noi, specialiști în software, tehnologie, dar și economie. Am contribuit continuu la îmbunatățirea și dezvoltarea produselor și serviciilor pe care le oferim în prezent. Astăzi, Selectsoft este o companie în creștere, care are în portofoliu soluții inovative de ultimă generație, peste 1000 de clienți, companii la început de drum, dar și companii în creștere accelerată care doresc să-și gestioneze mai bine resursele și activitățile operaționale, de gestiune și monitorizare.

De ce să ne alegi pe noi?


Un business de succes se bazează pe instrumente eficiente, care integrează toate valorile afacerii tale. 

GARANȚIA ACHIZIȚIEI

Dacă te hotărăști să achiziționezi acest sistem, iar în primele 30 de zile nu ești mulțumit din orice motiv, spune-ne și îți returnăm toți banii. Fără întrebări suplimentare.

INTEGRARE eCOMMERCE ȘI CONTABILITATE FINANCIARĂ

Poți conta pe sincronizare perfectă prin integrare API cu orice tip de platformă Magazin Online - Gomag, Magento, Bluegento, WooCommerce, PrestaShop și cu programe de contabilitate financiară - SAGA, WinMentor, Softerom, Ciel, Arhimedes-Contnet, Albasoft, Dsoft, Omnidata.

SISTEM INFORMATIC UȘOR DE IMPLEMENTAT

Respectarea etapelor de implementare prin preluări și procese automatizate cu ajutorul unui implementator dedicat întregului tău proiect.

DEPARTAMENT DEDICAT DE SUPORT TEHNIC 24/7

Îți preluăm orice solicitare și îți rezolvăm problema în funcție de nivelul de urgență și prioritate prin apel telefonic, email, acces remote sau deplasare.

SOFTWARE AUTORIZAT

Aplicațiile dezvoltate de către Selectsoft vin însoțite de licență software autentică, înregistrată în Registrul Național al Programelor pentru Calculator.

INTERFAȚĂ INTUITIVĂ

Dezvoltată după legislația din România, cu meniuri în limba română, funcționalități și interfață grafică intuitivă, aplicația este ușor de folosit de către orice utilizator.

PERSONALIZARE ȘI CONFIGURARE

Iți livrăm un sistem adaptat nevoilor tale și ținem cont mereu de tendințele actuale, îmbunătățind și dezvoltând continuu noi funcționalități.

Clienti
540
Ore de munca
59676
Utilizatori
1947
Implementari
1380

 

Misiunea noastră este să contribuim la creșterea performanței și a productivitățîi companiilor cu care lucrăm,  să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă obiectivele, să oferim siguranță, consultanță și soluții informatice ușor de folosit.


Vrem să fim partenerii de incredere care va ajuta sa va conturati strategia de business, pentru a crea valoare pentru toti. Specialistii nostri oferă cele mai potrivite solutii IT, bazandu-se pe experienta si implicare.